zaterdag 11 juli 2009

Vrijdag 10 Juli Brussel-Washington-Denver


We zijn er! Na een lange reis zijn we in Denver aangekomen. In totaal zijn we 22 uur onderweg geweest.
Vanmorgen vroeg heeft onze goede vriend Teun ons naar Brussel gebracht. Het inchecken ging redelijk vlot. Met United Airlines zijn we naar Washington DC gevlogen en daar moesten we overstappen naar Denver.
In Washington opnieuw in- en uitchecken, veel papieren invullen (wat we ook al via internet moesten doen) en vragen beantwoorden bij de douane. Om de tijd te doden hebben via internet contact gezocht met onze oudste zoon. Die thuis is gebleven en gaat met vrienden zelf op vakantie.
Ha ha ha hij miste me nu al en had, na 6 uur alleen thuis zijn (en wetende dat zijn moeder voorlopig niet terug is) veel respect voor het runnen van het huishouden. Hou vast die gedachte, Lennart!
Aangekomen in het hotel hebben we nog wat gedronken en daarna gaan slapen. En je raadt het al ‘t is nu half drie ’s nachts en we zijn klaar wakker. Dan maar even wat in het weblog werken. Het heeft hier flink geregend en geonweerd en het was 28 graden bij aankomst.

1 opmerking:

  1. Hoi Rina en Peter,

    Fijn dat jullie veilig in de states zijn aangekomen. En nu maar genieten van een fijne vakantie. Ik blijf jullie reis volgen op de weblog; dus alles goed bijhouden!! Nogmaals veel plezier.

    Rob

    BeantwoordenVerwijderen