woensdag 8 april 2009

Voorbereiding



Een wens van mij was om ooit nog eens naar Yellowstone National Park te gaan en naar al die prachtige geisers te gaan kijken. Binnenkort vertrekken we voor deze reis naar Amerika. Een heerlijk vooruitzicht!
Omdat onze vorige rondreis in Amerika per camper heel goed bevallen is gaan we dat dit jaar weer doen.
En dan begint het gepuzzel weer.. wat willen we nog meer zien? Vele boeken zijn uit de kast geplukt en gekocht, en natuurlijk heel veel tips verzameld op mijn favoriete site http://forum.verenigdestaten.info/
Het begint al met de keuze: ga je linksom of ga je rechtsom, en begin je in Denver of begin je in Salt Lake City. Het kan allebei maar wij hebben besloten tegen de wijzers van de klok in te gaan en te starten in Denver, zodat we goed geacclimatiseerd in Yellowstone aankomen.
Om het rondje te sluiten vliegen we ook weer terug vanaf Denver. Jammergenoeg zijn er geen rechtstreekse vluchten en moeten we overstappen in Washington D.C.. Als vertrekpunt hebben we Brussel gekozen. Dit was beduidend voordeliger o.a vanwege het ontbreken van de vliegtaks. We hebben onze vlucht en camper geboekt via Travelhome ivm onze goede ervaringen in het verleden.
N.B.: bij het boeken speelde vliegtaks nog een rol, inmiddels is de de vliegtaks afgeschaft.
De rondreis hebben we zelf samengesteld en in grove lijnen zijn we tot het volgende rondje gekomen:
Denver - Black Hills - Badlands - Cody (speciaal voor de kids Rodeo)-Yellowstone – Grand Teton – Arches – Denver (met als afsluiting Six Flags!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten